Back i blog-business

För ungefär en vecka sen tror jag det var, fick jag ett ryck att ändra designen på min blogg och börja blogga igen. Designen blev klar (nästan iallafall, jag blir aldrig riktigt nöjd) och nu tog jag tag i mig själv och skriver lite också. Måste ju faktiskt erkänna att det har kliat lite i fingrarna på mig efter att blogga, åtminstone då och då.

Sist jag skrev var det 20 dagar kvar till jag skulle åka till Grekland, och shit - det känns verkligen som en evighet sen.. Och det är det ju nästan med! Den resan blev underbar, precis som resten av sommaren. Det var jobb, roligaste resan till Magaluf och så massa Michael ♥
Kunde inte bli bättre.

Nu är skolan igång igen, och jag är riktigt taggad för detta året (det sista!). Jag tror och hoppas att det blir riktigt kul! Kan bara inte riktigt fatta att det är vi som tar studenten i vår. Sjukt.

Hur som helst, tänkte väl köra på som vanligt här nu med bloggen.. Så kan väl börja med att berätta lite om dagen. Det var skolfoto i skolan, sista chansen någonsin att bli snygg i skolkatalogen och jag är nästan säker på att jag misslyckades i år igen. Fick skrattanfall precis när fotografen skulle börja ta kort, så att jag ler stort - det är ett som är säkert, haha. Efter skolan åkte jag hem, gick ut med hunden och åkte sedan ner till stan för att fika och kika i lite affärer med Johanna och Karro.

Just nu sitter jag här och har pluggat lite. Resten av kvällen har gått åt till att fixa med allt till helgen. Då ska vi nämligen vara ett litet gäng som åker till Halmstad, ska bli kul kul kul! Har känt mig som värsta reseledaren som har ringt runt och hållt på, men nu tror jag vi har alla biljetter och sådär som behövs. Mer info om det kommer väl när det är dags!


Eftersom jag bloggar på som vanligt kan vi väl lika gärna slänga in en lite kass bild av dagens outfit ;) Tröja från Monki. Halsband från H&M. Jeanstights från VILA.

Nu ska jag lägga mig, så jag hinner få några timmars sömn innan Michael kommer hem hit inatt. Han jobbar kväll så han kryper ner i min stora säng vid ett nångång. Längtar.

Oj oj, det blev ett babbligt inlägg men som sagt så var jag riktigt sugen på att skriva igen. Godnatt 


Kommentarer
Postat av: linnea

härligt! snyggt blev det också! (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback