Cleaning out my closet


Såhär såg det ut på mitt rum, eller min säng då rättare sagt, fram till alldeles nyss. Och visst, jag hade problem att välja kläder imorse men det är inte det som orsakade röran. Nej, jag fick nämligen ett ryck idag när jag kom hem från skolan och tog tag i projektet att rensa och städa min garderob. Och det var jävlar mig inget litet projekt, haha. Det var rörigare i garderoben än klädröran på bilden vill jag lova. Lådorna gick knappt att dra ut och kläder hängde ut och gud vet vad.. Men nu är det sån ordning, och det ska jag fortsätta att ha (eh... vem försöker jag lura?).

Annars då. Efter projekt städa garderoben sov jag i ungefär två och en halv timma, det behövdes nog. Fast det konstiga var att jag knappt kände att jag var trött innan och sen somnade jag helt plötsligt när jag kollade på tv och vaknade upp några timmar senare... Lagom till lite kvällsmat, som idag fick bli take away från en kinarestaurang, såå gott!

Nu ska jag ut och gå med hunden för andra gången idag, känner mig duktig. Visserligen två korta rundor, men ändå!!! Det händer inte ofta. Han håller på att gnälla sönder här brevid mig så jag måste nog gå typ precis exakt just NU.

Vi hörs nog senare igen, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback