Fläta

Där blev ni allt lurade av rubriken och trodde att jag fortfarande inte hade uppdaterat va? Oh no, jag är tillbaka, ännu en gång. Ni vill ju trots allt det så gärna, haha ;) Såg nämligen att nästan alla som brukar kika in här gör det trots att jag inte har skrivit på två veckor. That makes me happy! Förresten så är jag glad idag för det känns som solen och våren har kommit tillbaka efter en liten paus här förra vecka. Och ännu gladare är jag för nu är matten slut för denna terminen då vi gjorde nationella idag och vi endast kommer ha betygsnack och sådär nu innan sommaren. Yeey! Dock var provet sjukt svårt så jag vet inte om det gick så bra, plus att jag inte vaknade helt frisk heller. Men jag gjorde mitt bästa och det är det som räknas!

Inget mer prat om skolan nu. Vad hände sist jag skrev? Jo valborg var på g, och det blev en riktigt kul kväll. Speciellt middagen / förfesten hos Emma, som jag sa typ 10 000 gånger den kvällen "bästa förfesten på lääänge". Det har även blivit myskvällar med vänner, fikor, och lite party även denna helgen. Bra veckor om man bortser från alla jävla läxor.

Idag efter det fyra timmar långa provet var jag helt slut i huvudet så jag bestämde mig för att för en gångs skull skita i sista lektionen och hänga med till stan istället. Shopping är bästa botemedlet mot allmän trötthet sägs det. Eller nåt. Blev i alla fall uppiggad av dessa fina skor som jag hittade på Din Sko och som fick följa med hem:


Ja, jag älskar fortfarande fransar av alla slag. Ska nog inviga dem nu när det blir en kvällspromenad med Becka, Gabbi och Ellen.

Puss på er


Kommentarer
Postat av: SANNA

WOHOOO , äntligen :D::D:D::D

Postat av: linnea

hahaha så lurad blev jag xD

2009-05-13 @ 17:21:35
URL: http://metrobloggen.se/fiskbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback