Trött är bara förnamnet...

Jag är verkligen helt slut idag också, säger dra åt helvete till den himla förkylningen. Har verkligen ingen energi för fem öre. Var inte särskilt trött i skolan men sedan jag kom hem har jag haft huvudvärk och känner mig lite småsjuk. Har bara latat mig, bläddrat i lite nya tidningar och suttit framför datorn. Och det tänkte jag fortsätta med, tror jag ska ner och hyra film och köpa godis sen dessutom. Det händer inte allt för ofta att jag gör det själv men det är precis vad jag känner för idag. Tips på någon bra film hörrni?
 
Eftersom jag inte är särskilt pigg just nu så ska ni få en bra låt (eller två rättare sagt) att lyssna på istället. Ni har säkert hört den, Kids med MGMT är det jag snackar om. Den har gått varm på min iPod den senaste tiden, jag har nästan lyssnat sönder den sedan den spelades i Gossip Girl. Eller nah, inte riktigt än... Gillar den fortfarande! 
Här har ni den om ni vill lyssna. Hur som helst så hittade jag en rätt bra och annorlunda cover på låten (typ en cover på en cover, Pet shop boys har gjort originalet) med The Kooks. Gillar den med faktiskt. Här har ni den:

 


Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback