Andra mars

Hej älsklingar!

Sitter här och käkar lite mellanmål och ska strax se några The City-avsnitt, tänkte bara blogga lite först. Jag har haft en jätteskön måndag hittills, det var filmförmiddag i skolan, alltså väldigt slappt. Först fick vi kolla på Juno som jag tycker är rätt bra och sedan gick vi på en föreläsning om film. Efter det gick vi och åt på Max, jag var först lite tveksam om jag skulle hänga med i och med att jag åt på McD igår men äh.. Var ändå rätt nyttig och åt en "chrispy chicken salad" som faktiskt var väldigt god. Åt kanske inte jättemycket av just salladen, haha, men det var bulgur och kyckling i som jag gillade! Sedan gick vi mätta och nöjda tillbaka till skolan för en mattelektion som var den sista lektionen för dagen. Jag han gå en halvtimma på stan efter skolan också, så då köpte jag denna persikofärgade kjolen från Gina Tricot:Behöver verkligen nya festkläder så jag började lite smått med denna kjolen som bara kostade 99 kr. Blir nog fin till svart och guldiga smycken!

Tänkte även visa en liten del av det jag har på mig idag:Tröja från Gina Tricot (systers),  skinnväst från H&M,  jeans från Gina Tricot, klocka från triwa / Tritoni, fjäderhalsband från lindex.

Ursäktar för världens sämsta bild men min kamera är som sagt sönder så fick ta mina föräldrars som har pyyytteliten display så man ser knappt vad man fotar. Måste lämna in min kamera på reparation nu alltså, glömmer det hela tiden.

Later


Kommentarer
Postat av: Anonym

gillar dina outfits mkt. fortsätt med detta :D:D:D:D:d

2009-03-02 @ 17:39:21
Postat av: MATILDA

anonym: thanks :D haha det blir så ofta jag kan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback