Första mars

Hi babes!

Idag är det söndag, men trots det (hatar som bekant söndagar) är jag på riktigt bra humör! Det har nämligen inte varit en tråk-söndag som jag oftast har, utan den har varit lite mer som en lördag. Började dagen med en härlig smoothie-frukost och sedan blev det långdusch och fix. Efter det åkte jag upp till A6 med Becka ett par timmar. Först kändes det helt hopplöst då jag inte hittade ett skit, men sedan blev det lite bättre. Jag blev nämligen lite gladare då jag hittade lite smycken från (hör och häpna) Lindex:

 
Och när jag hittade denna väskan blev jag ännu gladare: Kolla vad fin den är! Jag blev helt kär verkligen! Fransar, lagom stor, gulligt småblommigt foder.. Jag älskar den! Men den är finare i verkligheten än den blev på bilderna.. När jag såg den i skylten till affären Joy (som jag aldrig har varit inne i tidigare) visste jag direkt att den skulle bli min. Tvekade bara då jag tyckte den var lite för dyr för mig just nu, men äh, den är värd dem sex hundralapparna!

Efter A6 hängde jag med mamma och sis på lite kulturella saker, haha. Först tittade vi på en utställning på museet och sedan åkte vi till något litet galleri. Ganska mysigt faktiskt! När det var färdigtittat på tavlor blev det övningskörning. Idag körde jag runt mer än vad jag har gjort innan, ända bort till Tokarp och runt lite här i stan. Skitkul är det ju :)

Sedan hann jag hem en liten stund innan det var dags att städa på pappas jobb. Där blev jag färdig lagom till Gossip girl och Mia och Klara här hemma. Efter det har jag bara... ehum. Suttit här typ...

Men vi hörs imorgon hörrni. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback