Knivlisa, systemkamera & shopping

Jag och syster har suttit och läst och skrattat till Knivlisas blogg en bra stund här nu. Roligaste bloggen på länge. Om inte någonsin. Det här är ju bara helt underbart, vi skrattade så vi grät (lite lätt överdrivet där, men nästan). Förresten så har Manda gått och köpt en systemkamera idag! Gissa vem som är avundsjuk (men samtidigt glad såklart, det är ju skitkul att ha en här hemma)? Och här går jag utan en endaste liten digitalkamera... Buhuu. 

Anyway, lite har jag också shoppat idag, gick en stund med Josefine på stan efter skolan. Jag köpte lite nytt smink, örhängen och så denna västen från Gina Tricot. Tycker dock inte att färgen kommer till sin rätt på detta fotot, den är härligare i verkligheten. Kom dessutom på att jag inte har visat min nya berlock till mitt Thomas Sabo-armband som jag fick av farmor i namnsdagspresent. Men den kommer inte riktigt till sin rätt heller här tycker jag, den ser ut mer som en pappersshoppingpåse (det där blev ett långt ord) i verkligheten än vad man ser här. Hur som helst gillar jag den, och den känns rätt passande.Nej, nu ska jag hitta lite fakta om Enrique Iglesias till spanskan imorgon. Tänkte först snacka om Cuba men det känns rätt trist så jag bytte. Även fast jag inte är något fan direkt till Enrique så känns han lite roligare. Åtminstone snyggare.

Puss

Kommentarer
Postat av: linnea

haha nee inte så farligt... eller JO, JAG DÖR TYP AV ABSTINENS. Men det är ju som de säger, de första dagarna är värst. hahahaha (:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback