New jewellery

Det blev lite shopping på A6, så jag är nöjd! Så mycket vårkläder blev det inte dock, men jag hittade en söt virkad väst på H&M som ni snart får se i en dagens oufit, och en t-shirt till den. Lite naturfärger sådär, ganska fint tycker jag. På Bik Bok blev jag skitglad när jag hittade massa fina smycken där. Särskilt ett peace-halsband som jag ju har varit ute efter. Det var en lång kedja på det också, and I love it!

Jag köpte även ett par STORA solglasögon i pilotmodell på MQ, vet att det bara är mars ännu men vafan... Det gäller att vara ute i tid när våren kommer plus att det var precis sådana jag ville ha. Mina favoriter gick nämligen sönder förra året. Jag lade undan lite kläder också som jag ska fundera på tills imorgon, bla. en härlig klänning på H&M som jag har provat innan. Tål att tänkas på!

Nog snackat om kläder.. Vad händer för er del ikväll då? Jag ska hem till Emma, blir en lugn kväll ikväll med film och godis. Ska blir mysigt (och gott, haha!). Hoppas ni får en kul kväll i alla fall så hörs vi imorgon. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback