Saturday

Hej honeys!


Åh vad skönt det är att det är lördag, eller vad säger ni? Snart kommer Becka och Ellen hit med någon film och Ben & Jerrys, det kan behövas. Är nämligen lite lätt sliten efter festandet igårkväll, så det ska bli mysigt. Det var kul igår i alla fall, rätt mycket roligt folk så jag tycker det var lyckat! Dock blev det ganska mycket drama då och då,  folk var arga hit och dit, men inget som vi var inblandade i..

Idag har jag haft en för mig typisk lördag; har alltså gått på stan (gör det nästan varenda helg), idag med Ellen som sällskap. Ett av mina inköp var denna mintgröna och sköna tröja från Gina Tricot. Var ute efter något i den våriga färgen, så jag är jättenöjd med detta köpet!Det blev även lunch på Waynes coffee som är ett nytt favoritfik. Har bara varit där en gång innan i Jkpg men jag gillar det! Åt en supergod mozarella/pesto toast, den gick inte av för hackor alltså ;)

När jag kom hem från stan så blev det lite film, kollade på Grease som mamma hade beställt hem på dvd för ett litet tag sedan. Det var flera år sedan jag såg den sist, men den var lika bra som jag mindes. Såg den tusentals gånger när jag var liten, älskar den fortfarande! Alla låtar, alla underbara kläder, ja... allt!Ha en kul lördagskväll alla så hörs vi imorgon! Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback