Hemma igen!

Hej honeys!

Nu är jag tillbaka i Jönköping igen, kom hem igår runt klockan fem på eftermiddagen. Har ju inte bloggat sedan i tisdags trots att jag sa att jag skulle, illa illa ;) Men skidåkningen tog slut på mina krafter, haha.. Åh, det var så himla kul att åka skidor igen, som sagt så var det två år sedan sist så det var verkligen på tiden. Fast Säfsen var ju inte så stort direkt, men det funkade för tre dagars åkning, men om vi hade varit där längre hade jag nog blivit rätt uttråkad. Bilder kommer så fort jag har hittat minneskortsläsaren, förstår inte var den har tagit vägen...

Igårkväll blev det fika med Hanna, Gabbi, Becka och Linnea, kul att träffa dem igen (okej, jag var bara borta fyra dagar i och för sig men det kändes som längre tid). Det blev såklart massa prat och skratt som vanligt :)

Vad tycker ni förresten om den nya designen på bloggen? Jag blev så trött på det grå/vit/rosa som jag har haft sen jag startade bloggen för två år sedan så det fick bli... brunt. Lite oväntat för mig själv till och med, haha. Jag är ju rätt rosa av mig egentligen, men jag trivs ändå bättre med hur bloggen ser ut nu än innan!

Nej, nu ska jag göra mig iordning, har fastnat framför datorn nu känner jag. Idag blir det antingen att göra klart ett geografi-arbete med Linnea och Emma eller stan och shopping... Det beror på om alla kan göra geografin idag, för då hade det varit skönt att få det klart. Men ni kanske förstår vilket jag hoppas på..? ;)

Fredagen den 13:de idag förresten, hjälp!

Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback