Sjunde februari

Hej babes!

Har ni saknat mig? Jag har ju inte hunnit blogga sen i torsdags kväll så.. Jodå, det tror jag nog ni att har ;) Idag är det lördag och jag är på bra humör trots att dagen har varit lite seg. Det är ju lov för 17! Igårkväll firades det med lite party, trots att kvällen inte blev riktigt som vi hade tänkt. Festen vi skulle till blev nämligen inställd en liten stund innan vi skulle dra dit, så efter lite om och men stack vi till en annan. Men nej, förfesten hos Ellen var faktiskt roligare än vad det var där..

Just nu har jag letat fram lite skidkläder här hemma, för på måndag sticker jag till Säfsen med familjen. Det bokades igår lite spontant sådär och vi ska bara vara där tills på torsdag men det blir nog mysigt! Åkte ju inte skidor förra året så det ska bli kul :D Så har man ju dessutom lite lovdagar kvar här hemma i slutet av veckan att njuta av.

Ikväll blir det myskväll hemma hos Emma, vi ska kolla på Melodifestivalen, haha,  och käka massa godis. Ska bli riktigt mysigt, precis vad jag känner för idag!

Puss

Kommentarer
Postat av: linnea

så det BLEV av! haha ;D när kmr du hem sen igen maatildaaa ? puss

2009-02-08 @ 11:42:00
Postat av: MATILDA

linnea: oh yes! på torsdag, så det blir en liten mini-resa :) när är du tillbaka från stockholm då? puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback