Här sitter jag just nu på en...


...rosa yogamatta och skriver, haha! Har precis tränat lite pilates, fick en sån DVD i julklapp men har inte testat förrän nu. Faktiskt jobbigare än man tror!

Imorse vaknade jag på helt fel sida, kände inte ett skit för att gå till skolan... Men jag skulle ha redovisning på filmkunskapen första lektionen tillsammans med Becka och Emma så jag var till slut tvungen att masa mig upp ur den varma och sköna sängen. Tyvärr så hann vi inte redovisa idag (det hade varit så skönt att få det överstökat eftersom det knappt var några på den lektionen idag) men de två grupperna som hade sitt tog minst sagt god tid på sig.. Anyway, vi fick reda på att vi inte skulle ha någon idrott och sedan blev även företagsekonomin inställd så vi fick sluta innan klockan ens var halv tio. Härligt - men det kändes som jag lika gärna hade kunnat legat kvar i sängen, haha..

Efter den korta skoldagen gick vi på stan en stund, blev dock ingen vidare shopping för min del (bara ett par leggings och en ny mascara, BORING!), och lånade lite böcker till ett arbete på biblioteket. Till lunch fick det bli pizza, himla gott idag! 

När jag kom hem gick jag en långpromenad med Doggen och sedan har jag tränat lite då. Nu tänkte jag ta en dusch och sedan blir det lite plugg innan jag får se vad som händer ikväll.

Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback