Alla ♥-ans dag

Hej hjärtan (passande idag va?)

Vad hittar ni på idag - Alla hjärtans dag - då? Jag själv gör inget speciellt just nu, kom hem från jobbet för en stund sedan. Det var faktiskt rätt kul att jobba i skoaffären idag, ganska mycket folk så tiden gick snabbt. Var ett tag sedan jag var där nu, så det var på tiden. Fast nu framåt ska jag jobba ungefär varannan helg, det behövs så jag tjänar lite cash ;)

Igår hann jag inte blogga mer än det lilla tråkiga inlägget, så jag ska berätta lite mer om gårdagen, eller snarare kvällen... Jag hade bestämt med Hanna och Gabbi att jag skulle hänga med dem till Club Sensation.. Men sedan så blev jag helt plötsligt sjukt tveksam (tänkte att det antagligen bara skulle vara massa yngre där), och dessutom hade jag sån hemsk huvudvärk så jag kände inte alls för det... Men till slut efter en hel del velande så bestämde jag mig för att göra det bästa av situationen, det blir ju vad man gör det till (klyschigt men sant, hahaha). Så jag och Gabbi åkte ner till Hanna runt sju. Sedan så köpte vi lite god mat från Liban Deli och förfestade lite tillsammans med några av Hannas vänner. Trevligt! Ugefär halv elva gick vi sedan till Club Sensation, fick gå före i kön som VIP, skönt. Som jag anade var det väldigt många yngre där, men även lite folk som jag kände så det var rätt kul. Tyvärr så spelade dj:n sämsta musiken som knappt gick att dansa till, men vi shakade och flummade loss ändå eftersom man inte behövde bry oss för vilka som var där.. För att citera Winnerbäck "Men man kommer på, sen efteråt, att vi hade rätt kul emellanåt", stämmer bra det för den kvällen! Självklart så posade vi lite framför vimmelkameran, haha:Min kamera är ju sönder så jag kan tyvärr inte visa er några andra bilder från kvällen, eller outfiten. Ni ser ju i och för sig lite av vad jag hade på mig här, b la. mitt nya oversizade peace-linne från Bik Bok. Lite somrigt sådär men äh, det var skönt att dansa i!

Ikväll så blir det tjejkväll här hemma hos mig, är hemma själv så vi passar på. Det blir tacos, melodifestivalen och massa gottis till det. Ska bli riktigt mysigt!

Hoppas att ni får en bra fortsättning på Alla hjärtans dag snyggingar :)
Kärlek från mig till er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback