Fläta
Jag testade den här frisyren för ett litet tag sedan när jag hade lite tråkigt här hemma, och det är nog något som jag ska ha snart igen. Gjorde helt enkelt en fläta från varje sida, la över och fäste fast med hårnålar. Lätt som en plätt. (Ignorera helst utväxten och de inte särskilt smickrande bilderna. Kolla på frisyren liksom..)

Har inte haft något speciellt att blogga om igår eller idag, och inte heller tid till det, men nu är jag här! Igår, vad hände då..? Jo just det, på kvällen blev det bio med filmkunskapen, vi fick det gratis, inte helt fel ;) Vi såg "The Reader", en film med Kate Winslet som var helt okej tycker jag. Väldigt deppig bara... Men jag var glad med massa godis och roliga kommentarer från Emma vid min sida, haha.

Idag har det varit en skön onsdag, soligt och härligt ju! Efter att ha solat en stund här hemma i bikini (of couse) så stack jag ner till piren och åt glass med Gabs och Becs. Somrigt på hög nivå! Och jag tror nästan det var årets första mjukglass..? Ett som är säkert är att den var god i alla fall!

Imorgon börjar jag så sent som halv ett. Hade hellre haft två lektioner direkt på morgonen och sticka hem och sola, men what to do? Bara att gilla läget, och det kan vara väldigt skönt att sova ut. Speciellt eftersom det ju är Valborg imorgon. Fast våra planer är inte riktigt bestämda än, får se lite vad som händer. Vi hörs imorgon honeys

Kommentarer
Postat av: ellen

herregud, skriv ett ínlägg nu din skitunge!;)

2009-05-05 @ 13:27:23
Postat av: linnea

matiildaaaa (klagande röst)

Postat av: SANNNA

matilda lilla gumman , skriv inte vi hörs imon om du inte ska skriva :O , haha jag läser ju din blogg jämt men nu har det varit samma flätinlägg i några dagar , mohahha , see ya soon <3

2009-05-06 @ 23:35:56
URL: http://jarliie.blogg.se/
Postat av: Hannah

hahah matilda lilla hjärtat din fläta är jätte fin men jag har sett nog av den nu :) puss

2009-05-08 @ 14:55:07
Postat av: SANNNA

nu räcker det med flätan älskling ... <3

2009-05-11 @ 19:02:01
URL: http://jarliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback