Hejdå

Nää.. Jag har tröttnat på bloggandet igen. Eller jag försökte ju knappt, men jag har inte känt alls för att blogga så jag lägger ner det nu. Tror inte att ni få små läsare blir allt för ledsna. Skulle va linnea då, har ju fått ett litet hot där men tyvärr.. ;) Får hoppas att hon inte blir en stenstod nu bara för detta tråkiga besked (vafan det nu är?! hahaha).

Just nu tycker jag det är roligare att läsa bloggar än att skriva själv. Undrar hur många bloggar jag följer förresten? Läskigt många.


Och med det säger jag farväl.. PUSS!

Cleaning out my closet


Såhär såg det ut på mitt rum, eller min säng då rättare sagt, fram till alldeles nyss. Och visst, jag hade problem att välja kläder imorse men det är inte det som orsakade röran. Nej, jag fick nämligen ett ryck idag när jag kom hem från skolan och tog tag i projektet att rensa och städa min garderob. Och det var jävlar mig inget litet projekt, haha. Det var rörigare i garderoben än klädröran på bilden vill jag lova. Lådorna gick knappt att dra ut och kläder hängde ut och gud vet vad.. Men nu är det sån ordning, och det ska jag fortsätta att ha (eh... vem försöker jag lura?).

Annars då. Efter projekt städa garderoben sov jag i ungefär två och en halv timma, det behövdes nog. Fast det konstiga var att jag knappt kände att jag var trött innan och sen somnade jag helt plötsligt när jag kollade på tv och vaknade upp några timmar senare... Lagom till lite kvällsmat, som idag fick bli take away från en kinarestaurang, såå gott!

Nu ska jag ut och gå med hunden för andra gången idag, känner mig duktig. Visserligen två korta rundor, men ändå!!! Det händer inte ofta. Han håller på att gnälla sönder här brevid mig så jag måste nog gå typ precis exakt just NU.

Vi hörs nog senare igen, puss!

Back i blog-business

För ungefär en vecka sen tror jag det var, fick jag ett ryck att ändra designen på min blogg och börja blogga igen. Designen blev klar (nästan iallafall, jag blir aldrig riktigt nöjd) och nu tog jag tag i mig själv och skriver lite också. Måste ju faktiskt erkänna att det har kliat lite i fingrarna på mig efter att blogga, åtminstone då och då.

Sist jag skrev var det 20 dagar kvar till jag skulle åka till Grekland, och shit - det känns verkligen som en evighet sen.. Och det är det ju nästan med! Den resan blev underbar, precis som resten av sommaren. Det var jobb, roligaste resan till Magaluf och så massa Michael ♥
Kunde inte bli bättre.

Nu är skolan igång igen, och jag är riktigt taggad för detta året (det sista!). Jag tror och hoppas att det blir riktigt kul! Kan bara inte riktigt fatta att det är vi som tar studenten i vår. Sjukt.

Hur som helst, tänkte väl köra på som vanligt här nu med bloggen.. Så kan väl börja med att berätta lite om dagen. Det var skolfoto i skolan, sista chansen någonsin att bli snygg i skolkatalogen och jag är nästan säker på att jag misslyckades i år igen. Fick skrattanfall precis när fotografen skulle börja ta kort, så att jag ler stort - det är ett som är säkert, haha. Efter skolan åkte jag hem, gick ut med hunden och åkte sedan ner till stan för att fika och kika i lite affärer med Johanna och Karro.

Just nu sitter jag här och har pluggat lite. Resten av kvällen har gått åt till att fixa med allt till helgen. Då ska vi nämligen vara ett litet gäng som åker till Halmstad, ska bli kul kul kul! Har känt mig som värsta reseledaren som har ringt runt och hållt på, men nu tror jag vi har alla biljetter och sådär som behövs. Mer info om det kommer väl när det är dags!


Eftersom jag bloggar på som vanligt kan vi väl lika gärna slänga in en lite kass bild av dagens outfit ;) Tröja från Monki. Halsband från H&M. Jeanstights från VILA.

Nu ska jag lägga mig, så jag hinner få några timmars sömn innan Michael kommer hem hit inatt. Han jobbar kväll så han kryper ner i min stora säng vid ett nångång. Längtar.

Oj oj, det blev ett babbligt inlägg men som sagt så var jag riktigt sugen på att skriva igen. Godnatt