Nitar, palmer & peace

Mina ögon håller nästan på att stängas nu fastän jag sitter vid datorn och klockan inte ens är nio. Jag är verkligen skittrött. Kan bero på att jag har blivit rätt förkyld (konstigt under den här årstiden tycker jag det känns som) och inte har sovit särskilt bra inatt heller. Vaknade klockan sju idag av att jag var helt torr i halsen och täppt i nästan, blä. Och det är inte speciellt kul att vakna så tidigt på en ledig dag (det var inga lektioner för min del idag, yeey), men what to do?

Men dagen har varit bra trots allt, och jag skulle ändå gå upp rätt tidigt för Emma och Becka skulle komma hit och göra en läxa med mig så vi skulle få den gjort. De skulle ner till skolan sen för några lektioner så jag gick med på att göra det tidigt, så vid klockan nio till typ tolv blev det skolarbete alltså. Vi skulle få ihop några annonser till filmkunskapen (typ seriösaste och mest tidskrävande ämnet, helt sjukt..). Vi kan väl säga såhär; ideén var kul, men reultatet.. Njaa.. :P Hur som helst, sedan stack jag ner till stan med Gabbi. Först blev det lunch på Tex Mex-stället som jag älskar, det är så himla gott! Och sedan lite shopping då. Det här fick jag med mig hem:

Slappt linne med nitar från Gina Tricot.

Palmörhängen från Bik Bok.
Peace-örhängen från Åhlens.

Lite små-inköp är alltid kul tycker jag, och örhängen är perfekta sådana! När vi hade gått på stan ett tag mötte vi upp Ellen och Becka på A6 för att kolla lite där med. Sedan stack jag och Becka hem hit för att planera lite inför våran elevledda idrottslektion som vi kom på att vi ska ha på fredag. Istället för yoga som vi hade tänkt att ha från början blir det lekar, haha.. Hoppas klassen tycker det är kul att få leka av sig lite! ;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback