Strawberry Ice & fransar (igen...)

Hej babes!

Nu är jag hemma från skolan, eller kom hem för ungefär en timma sedan. Lång dag i skolan idag också, men det vägdes upp med lite shopping efteråt. Hittade detta på Gina Tricot:

  

♥ Avslappnad och skönt oversizad t-shirt. Gillar färger "Strawberry ice", härligt med lite våriga kläder nu (även fast det kanske är lite väl tidigt) och andra färger än svart och grått.
 
♥  Stora pärlörhängen, ett måste för mig för jag använder pärlor nästan varenda dag! Dessutom tappade jag ett av mina vanliga idag när jag provade kläder, buhuu..

När vi ändå är inne på det här med kläder så måste jag bara visa vad jag hittade för underbart på Topshops hemsida:Hur fin är den inte? Haha, ni som har läst bloggen ett tag vet väl att jag älskar fransar, köpte ju tex. denna väskan i somras efter att ha tjatat och letat ett bra tag efter en liknande. Och nu är jag kär. Igen. Ska ju snart till stockholm, om mindre än två veckor närmare bestämt, så då tänkte jag kika om den finns kvar. Fast frågan är om den egentligen inte är lite för dyr för mig just nu, kostar ungefär 800 kr. Men himla så fin den är, äkta skinn dessutom.

Måste förresten fråga, är det någon som vet var jag kan hitta liknande skor som Elin Kling har här? Vet att Wedins och Din Sko har haft ungefär sådana men jag hittar dem inte längre. Har nämligen blivit lite småsugen på några i den stilen (FRANSAR!).

Nu blir det plugg och eventuellt träning lite senare! Ciao

Kommentarer
Postat av: SofiieG

Sån tröja har jag me ;)

Postat av: SofiieG

Sån tröja har jag me ;)

2009-01-13 @ 19:24:41
URL: http://lils.blogg.se/
Postat av: melli

såna skor som Elin Kling har finns(fanns?) på Sjöqvists skor fast bara i svart :/

2009-01-15 @ 00:10:17
URL: http://fantasticna.blogg.se/
Postat av: MATILDA

SofiieG: wohoo!melli: åh finns det! då ska jag kolla där :D svart är lika bra, hade nog helst velat ha det ändå.. tack!

2009-01-15 @ 18:38:37
URL: http://missmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback