Peach

Ett utan mina inköp idag var dessa färgstarka örhängen från Gina Tricot. Guld och färg, det gillar jag. De kommer dock inte riktigt till sin rätt på fotorna tycker jag... Här ser dem ju ut som små persikor, haha.

Idag har jag alltså varit nere lite på stan som ni kanske förstår, först med Gabbi och sedan hakade även Hanna på en liten stund. Så trevligt så, men jag är typ helt energi-tom (kan man säga så? haha) idag, är helt verkligen helt utmattad.. Blev inte alls sent igår, så det är inte det som är felet. Ne, tror att jag är lite sjuk fortfarande nämligen, mitt huvud känns feber-tungt och jag är skitförkyld. Usch. Inte alls kul. Funderar starkt på att ta en hemmakväll idag och satsa på att bli frisk.

Igårkväll var det som sagt fika och bio som gälllde. Först satt vi en stund på Claras och jag mumsade i mig en underbart god tacotallrik och sedan blev det movie-time. Det fick bli "Benjamin Buttons otroliga liv" som var ganska bra enligt mig. Handlingen var ju hyfsat intressant men den var lite för lång för min smak, ungefär 2 h 45 min... Men helt okej, och Brad Pitt är ju fortfarande en riktig heting (dock inte som gammal gubbe som han var i början av filmen, haha). Mysig kväll var det i alla fall, och kul att träffa Sofie, Johanna, Malin och Frida lite :)

Nu ska jag ta över soffan och kolla på någon mysig film. Puss

Kommentarer
Postat av: S A N N A

shit vad snyggga! ;*


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback