Artonde februari

Hej honeys!

Allt bra med er idag? Med mig är det finfint, har haft en bra onsdag. Först sovmorgon, sedan bara två lektioner och sedan var skolan slut för dagen... Skönt! Sista (alltså den andra) lektionen var övningsföretag där vi varje lektion två personer har med fika enligt ett fikaschema. idag var det min och Beckas tur, och det kom som en chock för oss ;) Så snälla som vi är fick vi springa till Ica och köpa så att alla skulle bli nöjda, det blev en blåbärspaj, en kladdkaka, och till det fruktsoda. Det enda problemet var att när vi hade värmt pajerna i micron i lärarrummet var lektionen slut sedan länge. Fast gruppen var såklart kvar (det var ju den heliga fikan det gällde!), men när vi precis hade börjat skära upp allt kom en annan klass in i klassrummet och vi blev utkörda på två sekunder. Så det fick bli fika i korridoren istället, men det gjorde inte så mycket för typ halva gruppen gick så då fick vi som var kvar mer, haha.. Som det kan bli!


Efter skolan var jag med Ellen idag igen, fast hemma hos mig för omväxlingens skull.. Vi har inte gjort alltför mycket, gått promenad med Doggen, kollat på (läst: sovit till) Fight Club och umgåtts helt enkelt.

Jag kom på en briliant idé här alldeles nyss; istället för att jag ska sitta och ladda upp varenda bild på bloggen som skulle ta år eftersom det går skitsegt nu så gör jag två små collage.. Tacka vet jag Picasa! Såhär har ni lite "fina" bilder från Säfsen.Lite kul att Ellen trodde att jag typ hade ett smeknamn på Sälen och kallade det Säfsen. Men nej, tro det eller ej - det finns faktiskt en litet skidställe i Dalarna som heter Säfsen (jag erkänner, hade aldrig hört det tidigare heller).

Nu blir det lite plugg och sedan ska jag slappa med den nya Cosmon. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback