Sjuttonde februari

Hej babes!

Sådär, då är jag tillbaka igen. Hoppas att det går snabbare att ladda upp bilder idag, för igår gick det verkligen sjukt långsamt så till slut gav jag ju upp..

Så vad har hänt sedan sist jag skrev ett "ordentligt" inlägg här på bloggen?  Hm... Ja, i lördagskväll blev det Melodifestival-kväll här hemma hos mig med tacos till middag och massa, massa, MASSA chips och godis till det. Det var riktigt mysigt, och jag och Gabi hade gjort en så fin alla hjärtans dag-dukning så! Det var faktiskt rätt kul att kolla på melodifestivalen tyckte jag, och Måns var ju skitbra! Och skitsnygg såklart! I söndags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, har ju minne som en guldfisk. Eller jo, på kvällen gjorde jag i alla fall klart geografi-arbetet med Emma och Linnea. Igår var det skola igen efter lovet, hemskt att gå upp tidigt (okej, värre idag i och för sig), och att det satte igång direkt med en redovisning gjorde väl inte saken bättre direkt. Men jag överlevde ;) Puh, då var den lilla sammanfattningen över.

Idag
slutade jag hyfsat tidigt, närmare bestämt klockan två, så jag och Ellen gick och tog en onödig fika på Wasas. Eller onödig och onödig, brownien var supergod, men vi satt där typ en kvart innan vi åkte hem till Ellen... Där vi bakade chokladbollar, haha! Och vi passade även på att färga håret på varandra, jag blev nästan svarthårig och Ellen blond:

  

Fint va?

Hade tänkt att slänga upp de utlovade bilderna från Säfsen idag också, men jag vet inte vad som har hänt med datorn/blogg.se, det gick verkligen segt idag också.. Så det får bli en annan gång!

Puss på er

Ps. Jag hoppas att ni inte för en sekund trodde på att jag hade färgat håret mörkt igen. No way José. Åtminstone inte mina närmsta vänner, bättre än så känner ni väl mig? ;) Ds.


Kommentarer
Postat av: linnea

hahaha, båda ni passade faktiskt i era "nya" frisyrer! coolingar (:

Postat av: Hanna

HAHAHA JAG GICK PÅ DET!!! fick läsa allt tre gånger innan jag hittade "ps:et"

2009-02-18 @ 13:22:07
URL: http://hannabyttipanna.blogg.se/
Postat av: SANNNA

HAHAHAH man fattar ju att det är feeejk för båda har en jävla sjal på huvudet xD , hahhaha jag lurades inte :)

2009-02-19 @ 13:07:54
URL: http://jarliie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback