Tionde April

Hej honeys!

Vilken skön dag, jag har gjort just precis... ingenting. Eller lite har jag ju såklart gjort, imorse vaknade och tänkte "fan, idag måste jag ut och springa för det har jag lovat mig själv, men jag känner inte alls för det egentligen". Men jag visste att jag skulle älska känslan efteråt så jag tog på mig joggingskorna och stack ut, och det var tur det för det var faktiskt himla härligt idag!  Det känns skönt att jag har kommit igång lite med att springa nu igen, även fast det var sjukt onödigt att jag köpte ett nytt årskort på friskis för ett tag sedan, haha.. Hur som helst, sedan har jag pluggat lite för vi har massa läxor till efter lovet. Och även fått lite gäster hit på en fika, Hedda och Frida med familj, så mysigt så! Vi tog lite bilder när vi var ute på en liten promenad, kan bjuda på några här:Jag har dessutom övningskört lite, med pappa för första gången. Det gick väl helt okej, men jag kan inte direkt påstå att jag har kommit särskilt långt med det där..

Känner att jag har skrivit massa om kameror på sista tiden, förlåt om jag tråkar ut er men ska bara säga en sak till.. Tänkte visa min nya kamera som jag redan trivs skitbra med. Ärligt talat så tycker jag att den är mycket bättre än min förra (som var en Casio), trots att denna egentligen är lite billigare. Så om ni är på jakt efter en ny digitalkamera så rekommenderar jag Canon, för de kameror jag har testat från det märket tycker jag alla har varit väldigt bra! Och min är liten och smidig dessutom (OCH ROSA!)


Detta fotot på den togs dock med Amandas systemkamera, som såklart är ännu lite bättre ;) Jag och Becka var tvugna och testa att fota lite med den igårkväll, och som jag skrev då så blev resultatet inte särskilt bra, haha. Vi skulle prova att få skärpa på något längst fram eller hur man säger, och det resulterade i de här "otroooligt" proffsiga korten:
 
Sjukt hett tycker jag... Ehum.

Ikväll blir det fika, jag är riktigt sugen på en frappe eller nåt kände jag nu. Haha. Förresten så sticker jag till morfar imorgonbitt för att vara där till lördag morgon då det bär av till Halmstad. Är hemma på söndag igen, men jag får se om jag hinner blogga något under tiden, annars hörs vi då! Bara så ni vet liksom.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback