No more blogpauses!

Nej nu är ni ledsna på mig va..? Jag försvann så fort våren kom ungefär (eller ska man säga sommaren, det var ju för sjutton hur varmt som helst), då fanns det ingen tid till att sitta vid datorn. Men ni fick ju ett litet inlägg här på bloggen att läsa, även fast det inte var skrivet av mig. Linnea, tack för paus-underhållningen, men nu har jag bytt lösenord och är redo att blogga igen! Haha.. Känner att det få vara slut på små bloggpauser för min del nu, åtminstone då jag inte säger till innan ;)

Så vad har hänt sedan jag försvann då?
- Jag har fått påsklov, det kom verkligen i rättan tid kan jag tala om! Skiiitskönt att vara lite ledig.
-Jag har köpt en ny kamera. Min förra bet ju min jäkla hund sönder, men den var jag inte särskilt nöjd med så det fick bli en ny istället för reparation som ändå hade gått på en tusenlapp. En Canon denna gången.
- Igår blev det Göteborg men mami och sis över dagen, och med det shopping såklart (läs vidare så får ni se vad jag fick med mig hem)
- Och idag bjöds det på roadtrip till lager 157, bästa Becka har nämligen tagit körkort (grattis ännu en gång!). Där blev det inte lika mycket shopping eftersom jag kände att det fick räcka efter Gbg igår. Ingenting för att vara exakt. Men trevligt var det verkligen :D
- Jag har solat i bikini på balkongen, det är seriöst värt att fira! Wohoo! Och grillat några gånger också, mums! Somrigt så in i...

Eh, ja det har väl hänt massa mer men det var detta jag kom ihåg just nu, the big things liksom (särskilt den sista lilla punkten).

Sådär. Nu tänkte jag alltså visa vad jag köpte igår i Göteborg:


♥ Två armband från Lindex och en stor guldring från Topshop.


♥ Söt kjol från Topshop.
♥ En till kjol från Topshop, älskar den! Mönstret, färgerna, guldiga dragkedjan där bak.. :)


♥ Enkel t-shirtklänning från Rut Mfl.


♥ Skönaste puderrosa tröjan från Weekday.

♥  Linne med fin rygg i härlig färg från Monki. 
♥ Och sist men inte minst... En skinnjacka (eller ah, imitation) från Weekday / Cheap Monday! Jag hade gett upp hoppet helt om att hitta en ny skinnjacka så blev överlycklig när jag hittade denna igår. Kort, svart, utan massa dragkedjor och sånt, och det bästa - utan muddar! Love it!

Det var det det. Nu är det lite käk som gäller och sedan blir det hockeykväll med tjejerna. Jag säger bara: HEEEJA HV!!!

Puss


Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt! (=

2009-04-09 @ 11:01:19
Postat av: ellen

Oh, Honey! You're back:D

2009-04-09 @ 17:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback