Spets spets spets

Hej på er!

Måndag är det idag och jag kom ganska nyss hem från skolan, har bara hunnit kolla på ett The Hills-avsnitt och äta lite :P Skolan gick rätt snabbt idag som tur var, bara tre lektioner och sedan var det slut för dagen. Fick tillbaka geografiprovet förresten och gissa vem som fick alla rätt? Undertecknad ja :D Haha, ibland får man faktiskt skryta lite (kan bara lägga till att provet var väldigt litet och lätt - men ändå!).

Snart  ska jag ner till stan och jobba lite, sälja skor alltså. Blir bara två timmar idag, fyra till sex, men det är rätt skönt.. Hinner med ett litet dagens tips nu innan också hade jag tänkt:

Som ingen kan ha missat är spets en av höstens stora trender, och om man vill spetsa till sin outfit lite (haha uttjatat uttryck i alla tidningar eller vad?) med bara någon accesoar sådär tycker jag spetshårband är perfa. Jag har tre stycken som ni ser på bilderna, och alla tre är från H&M (det vita är dock väldigt gammalt så det finns inte kvar).
  

Billigt, snyggt och bra - det gillar vi! ;) Kan bara tillägga att jag inte har haft det så som på den vänstra bilden, jag bara testade lite snabbt i lördags..

Later!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback