Lussebio & ny vinterjacka

Hej honeys!


Här sitter jag mätt (lite för mätt) och nöjd efter en god lördagsmiddag. Ska snart ner till Hanna där det blir glöggmys, men innan dess hinner jag skriva några rader tänkte jag, blev ju världens kortaste och onödigaste inlägg här igår, haha..

Jag är lite trött idag, men kanske inte så konstigt eftersom jag var vaken hela natten, det var ju Lussebio som gällde. Det var riktigt roligt, och ganska bra filmer visades faktiskt. Först fick vi se en skräckis som hette "Eden lake", jag höll på att svimma när dom sa att vi skulle se den. Men jag kollade faktiskt rätt mycket, blundade bara när det blev för obehagligt. Jag (som HATAR skräckfilmer av hela mitt hjärta verkligen) tyckte den var riktigt äcklig, men den  var inte så farlig på det sättet jag inte gillar, sådär "psykologisk" liksom, så det var tur det.. Sedan var det en komedi, kommer inte ihåg vad den hette men den var riktigt rolig! Handlade typ om en tjej och en kille som var panka och bestämde sig för att göra en porrfilm för att tjäna pengar. Sist ut var "Yes man", också en komedi med Jim Carrey i huudrollen. Då var jag riktigt trött, så jag såg inte hela, somnade då och då, haha.. Men den var väl helt okej, en typisk Jim Carrey-film skulle jag vilja säga. Så filmerna var bra, och vi hade kul, fullproppat med folk i tre salonger (vi satt i den största, yeey!), och som alltid lite extra härlig stämning på bion!


Kom hem och lade mig vid sju imorse, och sov till två. Sen var jag tvungen att räkna matte. Det är väl så min dag har sett ut idag, sov ju bort största delen. Men jag åkte med mami upp till A6 innan klockan 6 för hon skulle hämta Manda, och då passade jag på att springa inom Bik Bok. Och där hittade jag inget mindre än...


En supermysig mörkblå jacka! (Ursäkta för dålig bild och smutsig spegel) Det var ett riktigt fynd, den hade kostat 800 men jag fick den för 400 för det var halva priset på alla deras vinterjackor. Så kika in där ni som inte har någon som ni gillar, fanns några fina modeller.. Jag är riktigt nöjd med min :)

Nej, nu måste jag sticka. Ha en trevlig kväll all you guys! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback