Sjuttonde December

Hej honeys!

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Hade öfa (övningsföretag) på morgonen, och allt jag behövde göra där var ett julkort som vi skulle skicka ut till massa företag (hann dock bara posta till typ tio stycken, haha). Våran lärare tyckte att vi absolut skulle ha ett stort kort på gruppen på kortet, så det fick bli så. Alla typ klagade och tyckte dem blev fula, men det sket jag i, blev så fint så, haha! Fick dessutom ett glas julmust över mig på fikan, tack Emma, tack ;) Men fick låna en tröja av henne så det löste sig, jag slapp gå runt med en grå / brun tröja...

En liten del av dagens outfit ser ni här..

 

Jag gillar sammet, så jag gillar starkt mina sammetstights. De kommer från Gina Tricot, där det har funnits många fina klädesplagg i sammet nu under hösten / vintern. Jag har även en sammetsklänning och min syster har en fin lila sammetströja därifrån. Ett litet tips sådär ;)

Ska strax ut och gå med Doggen, och efter det ska jag ner till stan igen. Vi ska nämligen gå till en resebyrå och fråga lite om resan i sommar, börjar snart bli dags att boka tror vi.. Iiiih! Kanske tränar efteråt också, ska se om det finns något kul pass.

Förresten så fick jag hem detta i brevlådan idag:Kan ni gissa vad det är? Yes, min nyårsklänning såklart, jag beställde den i förrgår - snacka om snabb leverans! Den är skitfin och den passade (puh!). Om man kan vara kär i en klänning är det precis vad jag är just nu. Men ni får inte se den på förräns på nyår, of course.

Nej, nu måste jag gå ut i det "härliga" vädret. Snön håller på att smälta bort, så det är lerigt och slaskigt.. Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback