Mer lyxiga påsar till folket!

Hej honeys!

Jag sitter här i min vardagsrumsoffa och bloggar, det är så jäkla skönt att ha trådlöst internet på datorn (det var det nämligen inte på min förra dator från stenåldern)! Har varit en jobbig dag i skolan, jag har varit riktigt trött hela dagen och så var det dessutom det stora naturprovet sista lektionen. Jag vet inte riktigt hur det gick men det kändes väl okej. Fast om jag ska vara ärlig är jag bara mest lättad över att det är klart, yeey!

Efter provet hann jag sticka in till stan, skulle nämligen köpa en tröja som jag hade kikat på.. Passar på att ta en liten dagens hiss nu: Lyxiga påsar! Visst känns det lite extra kul att shoppa när man får det man har köpt i en fin papperspåse med snöre-handtag istället för vanliga plastkassar. Det tycker jag i alla fall! Visst borde Sverige överhuvudtaget ha lite snyggare påsar eller vad säger ni?! Det tänkte jag på när jag var i USA och fick lyxiga påsar i nästan varenda affär, även fast det var en vanlig kedja. Så tycker jag det ska vara här också!

Anyway, Gina Tricot hade kört igång med fina Merry Christmas-påsar nu till jul, så då blev  jag lite glad ;)
Och här får ni en liten tjuvkik på tröjan som jag köpte. Även fast det är vinter behöver man lite färg, och jag älskar bubbelgumsrosa så denna blir nog perfekt.Nu ska jag snart börja plugga, måste bara vila en liten stund först. Later


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback