Fjädrar & SPAF2C

 
 


Jag tror jag har varit en indian i tidigare liv, jag är nästan säker på det. Anledningen till detta är att jag har blivit helt galen i allt som heter fransar och fjädrar. Här ovanför ser ni mina två favoritörhängen just nu, och både är (surprise!) fjädrar. Dom översta påfågel-fjädrarna kommer från Gina Tricot och dessa använde jag för första gången idag när skolan började igen. Dom understa kommer från Forever 21 och har använts hyfsat flitigt hela sommaren av mig. Like them!

Yes, idag började alltså skolan igen för min del. Och även fast jag börjar i tvåan på gymnasiet har det blivit lite ändringar med klasserna och så, pga. vi har fått välja olika inriktiningar av sammhäll ekonomi (antingen företagare eller affärsekonom). Jag som valde affärsekonomi hamnade därför i en ny klass. Var faktiskt lite nervös i morse när det var upprop i aulan och jag inte hade någon aning om i vilken klass jag skulle komma i. Men det blev så bra det kunde bli, numera går jag alltså i SPAF2C, jääävligt krångligt att säga men man vänjer sig nog ;) Känner ganska många där sen tidigare, tex. Becka, Ellen, Mli och Linnea så det ska nog bli hur bra som helst :D

Idag blev det mest lite information, namnlekar (även fast vi bara var fyra nya i klassen) nya skåp osv. Fick sluta runt ett nån gång och då var det bestämt att jag skulle fika med Mallan och Johanna. Sagt och gjort, jag tog mig bort till Waynes coffee där de två snyggingarna väntade! Riktigt kul att träffa dem igen, har inte gjort det på för länge. Jag tryckte i mig typ en och en halv SJUKT god kladdkaka, vet inte hur jag lyckas alltid, haha... Malin jobbar där så hon fick den ena gratis, som jag fick typ halva på. Och som man säger; gratis är godast ;) Efter att vi hade blivit tjocka och glada gick vi en stund på stan, och jag köpte en slags poncho. Tänkte faktiskt visa bla. den och några andra nya höstkoftor lite senare här på bloggen, så kika in här då igen!

Sedan jag kom hem har jag bara degat, ätit mellanmål, kollat på tv och haft det allmänt skönt. Just det, idag fick vi reda på att imorgon kommer vi bara ha en lektion så vi börjar två och slutar tre, wohoo! Hur skönt som helst, och tur för mig eftersom jag nog inte hade klarat att börja 8 när man är van vid att sova lääänge.

Nu ska jag ut och gå med Doggen, ska ringa och höra om Gabbi och Sanna vill hänga med, blir lite roligare på det viset. Hörs senare allihopa, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback